Smykkeguide

Her kan du læse vores tips og tricks til hvordan du kan style og sammensætte dine smykker fra Creol.
Smykker er lige den sidste glasur, prikken over i'et og lige det der for alvor kan understrege vores personlighed, eller den dags humør. Det eller de helt rigtige smykker, er også lige det, der får dig til at føle dig ekstra godt tilpas. Devisen "more is more" er det der for alvor hitter for tiden, sammen med mix og match på tværs af materialer og teksturer, men bare rolig der er også masser af plads til den mere underspillede klassiske stil. Nøgleordene er en legende tilgang til dine smykker.

 

Stentyper

 

Noget der i særdeleshed hitter er rav og perler som virkelig har fået renæssance. Perler og rav har før været forbeholdt den modne kvinde, men sådan er det ikke længere. De klassiske rav og perler har vundet indpas også i de unge hjerter. For et nutidigt ungommelig udtryk, kan du med fordel gå efter de længere halskæder, hvorimod de korte modeller giver et klassisk look. Det er dog ikke kun på halsen at rav og perler er populære, det gælder faktisk blandt alle slags smykker.


 

Øreringe

 

Oversize, oversize, oversize. Intet er for stort. Særligt creoler-øreringe hitter lige nu, og jo større, des bedre. Dine øreringe må gerne ligne små kunstværker og skille sig ud. Er du ikke så meget til "her kommer jeg - looket"? Bare rolig. Ørestikkere er en klassiker der aldrig går af mode. Ørestikkerne er perfekte til hverdagsbrug, men selv hverdagen kan godt tage lidt spræl, så vælg gerne nogle ørestikkere med et iøjnefaldende design. Ørestikkere er også smarte fordi de er fine på arbejdspladsen, men også sagtens kan gå til det mere festlige aftenoutfit.

Halskæder

Betragt halskæderne som din legeplads indenfor smykker. Du må nærmest alt. Statementhalskæder er super in og udstråler selvtillid så det brager - og som med alt andet i smykkeverdenen må de gerne være store og chunky. Den eksperimenterende kan blande både store og tunge halskæder med de mere spinkle, og mixe og matche forskellige stentyper for et fatamorgana af farver. Er du den klassiske type, kan du sagtens give din halsudsmykning et personligt præg alligevel. Sæt flere smalle halskæder sammen, både med og uden små diskrete vedhæng.

 

Armbånd


Armbånd er et virkelig taknemmeligt smykke. Det er ikke nær så iønefaldende som øreringe og halskæder, derfor ser de også godt ud uanset hvad du har på. Både til fest og til hverdag. Devisen more is more er også relevant når det gælder armbånd. Lav et ”arm-party” og bær flere armbånd på én gang. Alt fra smalle og klirrende til de lidt større. Du må det hele. Du kan endda bære armringe på overarmen for en fuldendt sigøjnerstil. Den vovede og legesyge kan blande stentyper og sølv og guld for et ekspressivt udtryk. Den klassiske kan vælge armbånd i samme stil, for et mere klassisk og neutralt look.
Som med øreringe og halskæder kan du også vælge et chunky oversize armbånd.

 

Ringe

 

Igen er nøgleordene oversize og more is more. Et overflødighedshorn af fingerringe er moden. Masser af ringe fordelt på hånden, du kan ikke bære for mange. Lag på lag, spredt, samlet – alt virker. Bland gerne forskellige sten og også metaller. Størrelserne må også blandes. Vælg f.eks. en enkelt eller to store statementringe og strø så mindre ringe ud på fingrene sammen med.
Du kan også vælge en enkelt ring på hver finger. Også her må du gerne mixe både sølv og guld og store og små ringe.

 

Vi håber du føler dig godt klædt på til at springe ud i tidens trend og lege med smykkerne på egen hånd. Vi ELSKER at se vores smykker på jer levende skønne kvinder, og hvis I har sammensat et lækkert look, eller bare er vilde med jeres smykke fra Creol, så send endelig et billede ind - enten direkte til os, eller endnu bedre, læg det op på vores facebookside, som inspiration til både os bag Creol og til alle andre derude. Det vil blive modtaget med kyshånd.