• Facebook Black Round
  • Instagram Black Round

Her kan du finde alt relevant information.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kontakt os på creol@creol.dk, tlf: 53853037, eller vores livechat.

Vi bestræber os på altid at give dig den bedst mulige service; og kan ofte imødekomme specielle behov og ønsker.  

 

Alle smykker  kommer med en fin lille broderet stofpose eller smykkeæske. Der er 14 dages fuld returret, og 30 dages udvidet bytteret. 

Betaling:  

Du kan betale med følgende kreditkort : VISA, Mastercard, JCB, Visa Electron og Maestro.

Returret: 

Det kan være svært at se et smykke på en skærm og vurdere, om det vil passe godt til en. Derfor giver Creol 14 dages fuld returret på ubrugte smykker. 

Ved returnering af købte smykker, er det vigtigt du først sender en e-mail til creol@creol.dk, med information om returneringen, senest 14 dage fra modtagelsen. Varen skal derefter sendes per post sammen med kopi af faktura og evt. udfyldt Returbrev/Ombytningsskema som du modtager på e-mail når du har gjort os opmærksom på du ønsker at returnere dit køb, senest 14 dage fra meddelelsen om returnering. 

Kunden skal selv betale de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen, og er ansvarlig for varen fra den er modtaget.

OBS! Smykker sendt retur uden forudgående mail til Creol herom, godkendes ikke og man får ikke beløbet retur.

 

For ubrugte smykker, kan varens værdi refunderes ekskl. fragt, eller ombyttes til en ny ønsket vare, i 14 dage fra afsendelsesdato. 

Ved ubrugte smykker skal forstås smykker, der ikke er gået med. Du må godt prøve smykket på, men det må ikke bæres. Alle smykker bliver nøje undersøgt ved modtagelse såvel som afsendelse. Hvis smykket har været brugt, sendes det retur til dig, og du skal betale omkostninger hermed.

 

Iht. de nye e-handelsregler kan brugte smykker nu returneres. Hvis brugte smykker ønskes refunderet, bliver smykkets smelteværdi beregnet, og dette beløb refunderes. Det vil sige varens værdi i sølv eller guld. Dette skyldes at vi ikke sælger brugte smykker, og de derfor ingen værdi har.

Ombytninger / refunderinger bliver ordnet hurtigst muligt, normalt indenfor 7 hverdage.

Download returbrev som pdf.

ADRESSE TIL RETURVARER: 

Creol 
Havnegade 44

4970 Rødby

 

Reklamationsret :

Der gives 2 års reklamationsret fra købsdatoen. Ved reklamation ombyttes normalt til et nyt smykke, ellers sendes det til reparation. Ved specielle reparationer kan der forekomme ekstra leveringstid. 
Denne garanti gælder kun for produktionsfejl eller -mangler. Dette gælder altså ikke, hvis smykket er gået itu pga. slid, stød, misligholdelse, etc.
Der gives ingen garanti på forgyldninger / guldbelægninger.

 

Om Creol :

Alle smykker fra Creol er 100% nikkelfrie, og bliver løbende kontrolleret af FORCE Instituttet (Ædel-Metal Kontrollen) iht. dansk lovgivning. Creols stempler, der altid bliver brugt, er "CL", efterfulgt af enten "925" for sterlingsølv, "585" for 14 karat guld eller "750" for 18 karat guld. Disse stempler er din garanti for ægtheden af smykket.

Om vores smykker:

Alle vores smykker er håndlavede, det betyder, at ikke to smykker er helt ens, heller ikke selvom det er to sæt øreringe i samme design. De kan variere. Det betyder også, at dit smykke ikke nødvendigvis ser ud 100 % som den viste model på nettet. Vi er stolte af vores håndværk og finder netop det unikke og uperfekte smukt og charmerende. 

 

Om sølvkæder fra Creol: 

Prisen på sølvkæderne varierer afhængig af vægt, derfor er sølvkæderne dyrere, jo længere de er. Alle vores sølvkæder er håndlavede, derfor kan længde, bredde, etc. variere. 
Tynde (3.5 mm) sølvkæder kommer med en carabin-lås og dekorerede endestykker. 
Bredere (4 mm og op) er med Creol-lås, der er en specialudviklet lås med en dobbelt-fjeder-mekanisme inde i kassen. En sikker lås, der ikke går op af sig selv.

 

Om Fingerringe på webshoppen : 

Vi har kun de størrelser fingerringe som er anført ved den enkelte ring. 

 

Forgyldte smykker : 

Forgyldte smykker bør opbevares i lufttætte poser og tages af når du går i bad. De skal behandles nænsomt da det er en overfladebehandling, og du skal derfor undgå kontakt med parfume, sæbe, etc.

Forgyldte smykker kan renses vha. flydende smykke-rense-væske, fx. SAMBOL. Smykkerne skal ikke pudses med klud. 

 

Reklamationsret :

Der gives 2 års reklamationsret fra købsdatoen. Ved reklamation ombyttes normalt til et nyt smykke, ellers sendes det til reparation. Ved specielle reparationer kan der forekomme ekstra leveringstid. 
Denne garanti gælder kun for produktionsfejl eller -mangler. Dette gælder altså ikke, hvis smykket er gået itu pga. slid, stød, misligholdelse, etc.
Der gives ingen garanti på forgyldninger / guldbelægninger.

 

Levering :

Din bestilling bliver afsendt fra Creol hurtigst muligt, normalt samme dag. Derefter kan det tage  op til 4 dage med DAO. Så husk at bestille i god tid! Vi oplever dog en gennemsnitsleveringstid på 1-2 dage. 
Alle smykker bliver sendt i forsvarlig emballage.

Der leveres til Danmark, Sverige og Norge. For levering af smykker til Norge og Sverige skal der pålægges et par ekstra dage til leveringen.

Levering af varer fra Creol A/S anses for sket, når varen er modtaget hos kunden.

Alle vores smykker leveres i smykkeæske eller med en smykkepose.

Fortrolighed:

Det er vigtigt for os, at du som kunde kan føle dig tryg når du handler hos os. Derfor skal du selvfølgelig vide at ingen persondata bliver delt med nogen tredjepart på nær vores betalingsudbyder STRIPE som ligeledes har en stram datapolitik. I henhold til GDPR lovgivningen, er det din ret, til enhver tid, at få slettet din persondata eller kræve indsigt.

 

Forbehold :

Der tages forbehold for at priser og billeder kan være forkert oprettet på websiden og for udsolgte varer.

Creol kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser i forbindelse med forkert indtastede oplysninger eller andre uforudsete omstændigheder.

 

 

Vi håber det besvarede alle dine spørgsmål, ellers er du velkommen til at kontakte os. 

Creol A/S
Tlf : 53853037
Mail : creol@creol.dk
CVR: 12618239