top of page

Returnering/reparation

Returret: 

Creol giver 14 dages fuld returret på ubrugte smykker. 

Ønsker du at gøre brug af din returret, er det vigtigt du kontakter Creol på mail: creol@creol.dk senest 14 dage fra modtagelsen, hvorefter du har yderligere 14 dage til at sende smykkerne retur til os. 

Kunden betaler selv for retur fragten.

Kunden er ansvarlig for varen fra den er modtaget.

 

OBS! Smykker sendt retur uden forudgående mail til Creol herom, kan betyde, at man ikke får sit beløb retur. Det skyldes, at vi nemt skal kunne se hvor smykket kommer fra og hvem der har købt, for at kunne overføre pengene retur til dig som kunde. 

Ved særbestillinger, det være sig dit eget design som vores guldsmed udfører for dig, forgyldning af et smykke eller andet særarbejde er det ikke muligt at returnere sit køb. 

 

For ubrugte smykker, kan det fulde beløb refunderes indenfor den gældende returretsperiode. 

Ved ubrugte smykker skal forstås smykker, der ikke er gået med. Du må godt prøve smykket på, men det må ikke bæres. 

 

Iht. de nye e-handelsregler kan brugte smykker nu returneres. Hvis brugte smykker ønskes refunderet, bliver smykkets smelteværdi beregnet, og dette beløb refunderes. Det vil sige varens værdi i sølv eller guld. Dette skyldes at vi ikke sælger brugte smykker, og de derfor ingen værdi har for Creol.

Creol forbeholder sig retten til at vurdere om smykket er i ubrugt stand.

 

Ombytninger / refunderinger bliver ordnet hurtigst muligt, normalt indenfor 7 hverdage.

Reklamationsret:

Der gives 2 års reklamationsret fra købsdatoen. Ved reklamation ombyttes normalt til et nyt smykke, ellers sendes det til reparation. Ved specielle reparationer kan der forekomme ekstra leveringstid. 
Denne garanti gælder kun for produktionsfejl eller -mangler. Dette gælder altså ikke, hvis smykket er gået itu pga. slid, stød, misligholdelse, etc.
Der gives ingen garanti på forgyldninger / guldbelægninger.

Hvis du ønsker at gøre brug af din reklamationsret, så kontakt Creol, så vi kan hjælpe dig.

bottom of page