• Facebook Black Round
  • Instagram Black Round

Returnering og reparation

Returret: 

Det kan være svært at se et smykke på en skærm og vurdere, om det vil passe godt til en. Derfor giver Creol 14 dages fuld returret på ubrugte smykker. 

Ved returnering af købte smykker, er det vigtigt du først sender en e-mail til creol@creol.dk, med information om returneringen, senest 14 dage fra modtagelsen. Varen skal derefter sendes per post sammen med kopi af faktura og evt. udfyldt Returbrev/Ombytningsskema som du modtager på e-mail når du har gjort os opmærksom på du ønsker at returnere dit køb, senest 14 dage fra meddelelsen om returnering. 

Kunden skal selv betale de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen, og er ansvarlig for varen fra den er modtaget.

OBS! Smykker sendt retur uden forudgående mail til Creol herom, godkendes ikke og man får ikke beløbet retur.

 

For ubrugte smykker, kan varens værdi refunderes ekskl. fragt, eller ombyttes til en ny ønsket vare, i 14 dage fra afsendelsesdato. 

Ved ubrugte smykker skal forstås smykker, der ikke er gået med. Du må godt prøve smykket på, men det må ikke bæres. Alle smykker bliver nøje undersøgt ved modtagelse såvel som afsendelse. Hvis smykket har været brugt, sendes det retur til dig, og du skal betale omkostninger hermed.

 

Iht. de nye e-handelsregler kan brugte smykker nu returneres. Hvis brugte smykker ønskes refunderet, bliver smykkets smelteværdi beregnet, og dette beløb refunderes. Det vil sige varens værdi i sølv eller guld. Dette skyldes at vi ikke sælger brugte smykker, og de derfor ingen værdi har.

Ombytninger / refunderinger bliver ordnet hurtigst muligt, normalt indenfor 7 hverdage.

Download returbrev som pdf.

ADRESSE TIL RETURVARER: 

Creol 
Havnegade 44

4970 Rødby

Reklamationsret :

Der gives 2 års reklamationsret fra købsdatoen. Ved reklamation ombyttes normalt til et nyt smykke, ellers sendes det til reparation. Ved specielle reparationer kan der forekomme ekstra leveringstid. 
Denne garanti gælder kun for produktionsfejl eller -mangler. Dette gælder altså ikke, hvis smykket er gået itu pga. slid, stød, misligholdelse, etc.
Der gives ingen garanti på forgyldninger / guldbelægninger.

Ved reparation er returadressen den samme adresse som ovenstående

Creol A/S
Tlf : 53853037
Mail : creol@creol.dk
CVR: 12618239