• Facebook Black Round
  • Instagram Black Round

Hos Creol kan du altid finde et smykke til dig selv, eller som en gave der vækker glæde. Kom forbi i butikken i Kompagnistræde 21 og se vores store udvalg af smykker. 

 

Vi har stadig fokus på originale sølvsmykker, som vi selv designer, men i dag har vi udvidet sortimentet betydeligt, med kollektioner fra andre danske og udenlandske designere i både sølv, guld og brillanter. Til vores egne kollektioner indkøber vi udvalgte partier af kvalitetssten, og får dem indfattet individuelt i håndlavede smykker.  Læs mere om de ædelsten vi bruger ved klik her. 

 

Derudover har vi indrettet en særlig afdeling for Rav med et bredt udvalg af nutidige og traditionelle kollektioner, der viser ravets farvespekter fra det helt lyse næsten hvide rav, over transparente cognacsfarver til dybt mørke variationer.  Se et udvalg af vores Rav-smykker ved klik her. 

 

De flotte Samer armbånd har vi nu udvidet vores sortiment af, og har Københavns største udvalg af Samer armbånd! Vi fører primært Samer armbånd fra BeChristensen.  Du kan se et udvalg af Samer armbånd her på vores webshop. 

 

Vi fører også guldsmykker fra den danske designvirksomhed Pompus, der har nogle smukke guldsmykker, med et råt twist.  Se mere til Pompus ved klik her. 

 

"Smykker lever, og de skal bæres, sanses, føles. Med kærlighed og omtanke. Sådan er de smukkest." -Sådan skriver Claus Jensen, og hans unikke håndlavede smykker i smukke design, bærer i sandhed præg af hans evner og kærlighed til smykker. Vi har et af Danmarks største udvalg af unika ringe fra Claus Jensen - ikke to ringe er ens!   Se mere om Claus Jensen ved klik her. 

 

Her på hjemmesiden viser vi et stort udvalg af vores smykker, og der endnu flere i butikken, vi glæder os derfor til at byde dig velkommen i Kompagnistræde.

Creol har mange smykker - her ses afdelingen med rav
Creol har mange smykker - her ses det store rum i butikken